Fredagen på Getaway Rock Festival

publicerat i Allmänt, Film & Musik;
Nu ni ska ni få höra! Gissa om jag är nöjd efter Fredagkvällen!? Jag kan säga att jag fortfarande svävar lite på rosa moln. Det var tamejsjutton en av de bästa kvällarna någonsin!
Black Label Society var fan i mig hur jävla bra som helst! Och att jag hade bästa tänkbara plats (mitten längst fram) gjorde ju inte saken sämre. Under större delen av konserten så hade jag en gubbe framför mig men det var en snäll kille så han lät mig ställa mig framför honom. Jag såg ju bra även innan men jag är inte dum så jag tackade så klart ja och ställde mig vid framför honom mot staketet så jag stod exakt så nära man bara kunde komma.
 
 
 
Å Jävlar vilket ös det var! Det var 120% från början till slut! Damn the flood var precis som jag misstänkte helt jävla awesome live. Jäkla tryck i den låten.
 
 
 
 
Såg nu imorse recensenter som inte vet vad dom pratar om (som vanligt). Gillar man inte Zakks får man väl skicka nån som gör det att för att skriva recension. Inte skulle till exempel jag gå och recensera Raised Fist till exempel. Jag hatar ju dom så jag skulle inte kunna skriva nånting positivt om dom även om dom gör en bra spelning efter deras fans mått mätt. Fast till skillnad från dom så är ju Zakk Wylde tidernas bästa gitarrist. Och har världens underbaraste skäggröst! Så om honom borde ingen skriva nåt ont! :)
 
 
 
Black Label Society var helt jävla fantastiska på Getaway Rock festival. Punkt slut!
 
 
 

Taggar: 2015, black label society, festival, getaway rock festival, heavy metal, hårdrock, zakk wylde;

Kommentera inlägget här :