Ellosshopping!

publicerat i Allmänt;
Å vad härligt! Nu har jag shoppat lite på Ellos. Nya sängkläder. Nytt överkast. Nya kuddar. Å vad fint det kommer bli i nya lägenheten sen.
Imorgon börjar ju höstlovet också för dom som går i skolan..syrran t.ex. Så vi ska kanske hitta på nåt då. En sväng på stan eller nåt kanske. Om Kajsa blir piggare.
Skulle behöva köpa nya leggings. Även skor, men de får vänta, hittar aldrig några jag vill ha.

Tuff dag

publicerat i Allmänt;
Idag har det inte vart lätt ska jag säga. Kajsa har feber och vart väldigt ledsen och grinig och inte ätit. Och jag är tröttare än vanligt. Vet knappt vad som är upp eller ner.
Så tyvärr så orkar varken jag eller Kajsa att jag bloggar nu.

Ensamhet, vintertid och feberyra

publicerat i Allmänt;
Å vad härligt jag har det! Dottern sover, maken sitter och smådricker lite öl hos Ekens och jag sitter hemma och dricker Icas Lime-läsk och spelar wow. så lugnt och skönt!
Inatt ska man ju tydligen ställa om klockorna också. Jag är inte så bra på att tänka ibland så jag har lite svårt för att tänka rätt med sånt där med sommartid och vintertid. men och jag har förstått rätt nu så tjänar jag alltså en timmes sömn inatt. Alltså att jag börjar jobba en timme senare!? Härligt iallafall. Om det är så och inte tvärtom. Får ringa och fråga pappa. Säkrast de så jag inte kommer för sent till jobbet...eller för tidigt så jag utlöser larmet. Det har hänt några gånger förut.


Men värst var det en gång när jag var sjuk, hade lite feber och så och feberyrade. Då satte jag mig på cykeln och trampade iväg till jobbet för att jag trodde att jag hade sovit över. Men när jag var ungefär vid polishuset så upptäckte jag att jag ite alls hade sovit över, för klockan var bara 1 på natten. Så det var bara att krypa i säng igen och sova vidare. Kan tillägga att jag inte mådde nå vidare när jag vaknade dagen efter. Feber, trött och allmänt virrig och visste knappt om det var natt eller dag. Men det var ett par år sedan nu och den tabben ska jag inte göra om, nu ska jag njuta av min ovanligt bra dator och wow. :)