Ont!

publicerat i Allmänt;
Usch! jag har hållt på och kånkat möbler hela kvällen. Hjälpt mor och far att flytta. Så jäkla jobbigt. Nu är jag helt slut i hela kroppen. Längtar efter sängen! Mina händer är helt slaktade.

Godnatt!

Skit också!

publicerat i Allmänt;
Nu var det längesen jag bloggade. Har inte mått så superbra sista veckan.
Nu har jag bara 2 arbetsdagar kvar. Känns lite konstigt.
Idag har jag gått och sjungit för mig själv hela dagen på jobbet...och hemma också för den delen. Som tur var det ingen som hörde mig på jobbet när jag gick och sjöng. Inte bara för att jag är totalt värdelös på att sjunga. Men skulle dom hört vad jag sjöng så skulle jag nog aldrig nånsin få något nytt jobb.

Jag kollade på Dr Mugg i Lördags och efter det så har "Fångad av en fisvind" fastnat på hjärnan. Så jäkla kul!Sånt här växer man ALDRIG ifrån! :)

Skärpning

publicerat i Allmänt;
Ja, jag vet...jag är så jävla tråkig. Går och lägger mig före 21 och ligger bara och läser. Jag är inne i nån period när jag är skittråkig. Därför blir det lite dött här nu också. Största anledningen till min tråkighet är ryggen. Eftersom jag har väldigt svårt att sitta så blir det mest att jag ligger på mage i sängen eller soffan och läser.
Jag längtar så otroligt mycket efter att kunna träna igen. Men nästa vecka ska jag nog ta tag i det litegrann. Bara jag tar tabletterna regelbundet känns det faktiskt  bra.

Men jag är ju sånt klantarsle att jag glömmer dom hemma när jag åker till jobbet på morgonen. Så då slutar det ju med att jag jobbar och har skitont sen tar det flera timmar för det att släppa när jag väl kommer hem och kan ta dom.

Jag har väl egentligen inget intressant att säga nu. På Torsdag är min sista arbetsdag. Sen börjar mitt nya liv! Undra hur det kommer att bli?

Så himla synd att påsken är så sent i år, då finns det ju säkert ingen snö kvar. Jag vill åka upp till Jämtland och åka skoter. Är väldigt avundsjuk på mina svärföräldrar som drar dit snart. Man borde skrota påsken. Jäkla trams med en högtid som inte ens kan hålla sig på samma datum varje år.

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig. 21.30 är alldeles för sent för mig nu för tiden! Usch, pinsamt!

Godnatt!