Så fruktansvärt avundsjuk

publicerat i Film & Musik;

Verkar att nästan alla utom jag är på Stockholm Stadion nu.

Kul för er! Själv kan jag glädjas åt en sovmorgon imorgon...då börjar jag nämligen inte jobba förrän kl 9. Så jag behöver alltså inte börja cykla hemifrån förrän runt 08.15! Grym sovmorgon! Sen att jag antagligen vaknar runt halv 6 ändå p.g.a. ungar och sånt är ju en annan sak.

Å så en sak till som man missar ikväll: Brorsan sa att Jeff Scott Soto spelar på Parken ikväll. Det hade ju inte suttit fel det heller. Men det gör iallafall inte lika ont att missa som Bon Jovi gör.

Träningslusten tillbaka

publicerat i Träning;

Jag har ju haft några veckor nu när det gått trögt att träna. Men igår vände det. Direkt när gymmet öppnade så sprang jag dit och körde ett rejält pass (bröst,axlar,triceps) det var riktigt kul.

Jag känner dock att det egentligen blir för mycket med axlar samma dag som bröst, triceps. Men ska jag hinna med både löpning och mma så måste jag begränsa mina dagar på gymmet till 3 per vecka.

Men nu när jag börjat jobba så kommer det bli bökigt att få nåt flyt i träningen. Jag får helt enkelt träna när jag hinner.

Idag lär det inte hinnas med nåt gym iallafall för det har bara öppet mellan 13-17 eller nåt och idag ska ju Kajsa springa mini maxruset. :)

29 år

publicerat i Allmänt, Familj, I köket, Träning;
Idag fyllde min älskade make 29 år. Det betyder att vi har haft kalas här hemma hela dagen. Massa fina presenter har han fått, bl.a. en ny grill. Så nu har vi verkligen plats för mycket mat på grillen.Massa annat fint har han så klart också fått. :)
 
Smörgåstårta, jordgubbstårta och massa kakor och grejer har det även ätits mycket av. Men av nån anledning så är kylskåpet fortfarande proppfullt av sånt, så det blir jobbigt att titta in där imorgonbitti. För nu när kalaset är slut ska jag återgå till min lite kalorisnålare kost jag försökt hålla de senaste veckorna.
 
Imorgon börjar jag jobba tidigt, men jag hoppas jag hinner hem till MMA-träningen. Min hand har blivit mycket bättre så imorgon vågar jag nog köra på som vanligt.
 
Men nu har klockan tickat iväg på tok för mycket så nu måste jag ner i tvättstugan och slänga arbetskläderna i torktummlarn. Sen släcker jag lyset för ikväll.
 
Jag har verkligen en fullspäckad och rolig vecka framför mig nu! Jobb, staketbygge, träning, förhoppningsvis solsken,  mera träning, lek med ungarna och lite mera träning!