Njuter av lugnet!

publicerat i Allmänt;


Tittar på Rederiet (snart klar med säsong 18) och dricker en cider. Lite lugn och ro, som nu, är precis vad jag behöver efter den här dagen. Ögonen rinner på mig för att jag är så himla slut!
Rederiet är verkligen den bästa serie som någonsin visats på tv. Helt sanslösa saker händer hela tiden. Så fruktansvärt underbart överdrivet! Underbara Uno!


Imorgon är en ny dag. En lugnare hoppas jag!


Duscha katten!

publicerat i Allmänt;
Balder är ju en liten lortig herre. Han är väldigt slarvig på att tvätta sig själv. Så gör inte Freja det så blir det inte gjort alls. Så nu var vi tvungen att duscha honom lite.
Han är otroligt duktig på att duscha. Man behöver knappt hålla i. Bara lite lätt med ena handen, typ klappa honom lite under tiden. Däremot så gillar han inte att bli torkad. Varken hårfön (utan värme såklart) eller handduk. Så han får gå runt här och blöta ner lite grann tills han har torkat. Så får jag försöka borsta honom sen.

Det jobbiga är att han lätt blir tovig efter duschen om man inte får torka honom. Så ikväll får det bli långborstning!

Men han är himla söt när han är blöt. Han som ser så himla stor ut annars. Helt plötsligt blir han en liten skrutt bara.

Frisyrer genom åren!

publicerat i Allmänt;
Jäklar vad jag har haft mycket olika frisyrer genom åren. Nu har jag tyvärr bara hittat bilder på inte ens hälften av dom men det får duga. Varsågod, ett hårigt inlägg.