Jobbhelg

publicerat i Allmänt;
Tjo!
Tänk att påsken börjar den här veckan! Helt otroligt.
I mitt huvud är det Måndag idag eftersom det blev en lång jobbhelg. Jag har jobbat på Kungsådran Fredag-Måndag. Men nu får jag försöka ställa om. Det är Tisdag idag! Ungarna ska till dagis och jag får inte glömma matsäcken då!
Själv ska jag pysa in till stan och köpa lite påskgodis och lite annat. Kanske hälsa på min far om han inte har något annat för sig.
 
Efter dagis ska vi påskpyssla. Det har Kajsa sett fram emot länge nu så nu får vi inte skjuta på det mer.
 
Faktiskt så är jag på ett strålande humör idag. Vårsolen kikar fram och jag ska få en förmiddag för mig själv. Egentigen borde jag passa på att träna då när ungarna är på dagis, men just idag känner jag att jag vill göra lite annat. Träningen hinns med ikväll.
 
 

Efterlängtat skivsläpp!

publicerat i Allmänt, Film & Musik;
Idag släpptes en riktigt efterlängtad skiva. Men tyvärr får jag vänta med inköp av den eftersom det är lite snålt med stålars just nu. Men jävlar i min låda vad jag längtar tills den står i min skivhylla.
Och skivan jag pratar om är så klart Catacombs of the Black Vatican ...Black Label Societys nya skiva.
 
Andra spåret på skivan som man redan fått chansen att njuta av är en jävligt bra låt...i äkta BLS-anda. Zakks skäggiga röst har på nåt sätt alltid borrat sig rakt in i hjärtat på mig och så även i My dying time, som låten heter.
Av Catacombs of the Black Vatican förväntar jag mig tung, ösig, testosteronsprutande, skäggig hårdrock som man verkligen kan kötta till i gymmet och vråla till i bilen. Jag har alltså grymt höga förväntningar på skivan, som alltid när det gäller Mr Wylde, men My dying time är ett tecken på att han återigen verkar uppfylla mina förväntningar....när jag väl har skivan i handen. Nu ska jag bara stå ut med väntan till dess.
 
 
 

Smakar sommar

publicerat i Allmänt, Träning;
Jag har nåt minne från min barndom om en citronglass. Minns inte vad glassen hette men smaken minns jag exakt. 
Den smaken fick jag uppleva igen nu. Proteinet med Lemon yoghurt-smak smakar precis som den glassen! 

Man borde väl kunna göra proteinglass? :) Nej nu måste jag hoppa in i duschen medan ungarna käkar frulle. 
Inte varje dag jag hinner träna innan jobbet, men idag hann jag faktiskt det :)