Videoklipp Black Label Society @ Getaway

publicerat i Allmänt, Film & Musik;
För alla er som inte var där och inte förstår hur fantastiskt det var! Kolla här så får ni en liten glimt av vilken magisk kväll det var på Getaway Rock Festival i Fredags. Zakk Wylde in action:
 
 
 
 
Det kan knappt bli bättre än så här!
♥♥♥
 

Fredagen på Getaway Rock Festival

publicerat i Allmänt, Film & Musik;
Nu ni ska ni få höra! Gissa om jag är nöjd efter Fredagkvällen!? Jag kan säga att jag fortfarande svävar lite på rosa moln. Det var tamejsjutton en av de bästa kvällarna någonsin!
Black Label Society var fan i mig hur jävla bra som helst! Och att jag hade bästa tänkbara plats (mitten längst fram) gjorde ju inte saken sämre. Under större delen av konserten så hade jag en gubbe framför mig men det var en snäll kille så han lät mig ställa mig framför honom. Jag såg ju bra även innan men jag är inte dum så jag tackade så klart ja och ställde mig vid framför honom mot staketet så jag stod exakt så nära man bara kunde komma.
 
 
 
Å Jävlar vilket ös det var! Det var 120% från början till slut! Damn the flood var precis som jag misstänkte helt jävla awesome live. Jäkla tryck i den låten.
 
 
 
 
Såg nu imorse recensenter som inte vet vad dom pratar om (som vanligt). Gillar man inte Zakks får man väl skicka nån som gör det att för att skriva recension. Inte skulle till exempel jag gå och recensera Raised Fist till exempel. Jag hatar ju dom så jag skulle inte kunna skriva nånting positivt om dom även om dom gör en bra spelning efter deras fans mått mätt. Fast till skillnad från dom så är ju Zakk Wylde tidernas bästa gitarrist. Och har världens underbaraste skäggröst! Så om honom borde ingen skriva nåt ont! :)
 
 
 
Black Label Society var helt jävla fantastiska på Getaway Rock festival. Punkt slut!
 
 
 

Det här med festivaler och jämnställdhet

publicerat i Allmänt;
Har läst mycket gnäll hit och dit i år (och tidigare år) om att det är så ojämnställt på festivaler (speciellt rockfestivaler). Att det bokas fler band med män än med kvinnor. Och tacka faan för det! Inte i helvete skulle jag betala tusentals kronor för att åka på en festival där det är 50% kärringar som spelar!
För helt ärligt. Hur många BRA kvinnliga hårdrocksmusiker finns det. Alltså bra i samma klass som resten av banden som spelar på t.ex. srf?! Visst finns det  bra kvinnor. Se bara på Doro. Fy fan vilken grym kvinna!  Men typ där tar det slut.
Några få till kan man väl skrapa fram också men man kan inte ta dit halvdassiga tjejband på bekostnad av att inte ta dit något bra band med män. För det är det man skulle behöva göra om man ska komma upp i 50%  Då skulle man behöva sänka sig till den nivån att mitt gamla flickband skulle platsa. Och ärligt talat, även om det hade vart jävligt kul att spela på typ getaway eller srf så tror jag inte att folk skulle betala tusenlappar för att lyssna på Head Of Dill. Jag skulle inte göra det.
 
Men jag har som jag tidigare sagt ett öppet sinne. Jag säger inte att kvinnor inte kan bli bra. Jag säger bara att just nu finns det inte många som är så pass bra att dom kan konkurera med herrbanden som får spela på festivalerna.
 
Nej tack till jämnställdhet på festivaler. Sånt trams kan dom hålla på med på andra festivaler. Men fan inte på sveriges fina hårdrockfestivaler. Dom som arbetar med bandbokningen ska gå efter kvalitet och inte efter kön.
 
Men ikväll ska jag iallafall lyssna på thundermother. Kanske kan dom visa att det finns lite krut i kärringar också! :)
 
75% av det legendariska gamla bandet Head Of Dill