Framme!

publicerat i Familj;

Runt kl. 22 igårkväll kom vi äntligen fram till Ringvattnet. Ungarna var jätteduktiga hela vägen. Båda ungarna sov nästan hela vägen till Sundsvall. Sen lyssnade Kajsa på nalle puh och tittade på emil i länneberga på datorn och tittade på stjärnorna. Arvid sov till och från resten av vägen också. Lekte lite med en bil vi tog med en stund också. Men det var inte mycket gnäll alla. Bara lite i slutet. Typ i Strömsund. Då hade Arvid börjat fått nog.

Men när vi kom fram var dom hur pigga som helst...en stund. Lite sent käk och lite bus sen slocknade vi allihopa nån gång runt 23.

Nu kl halv 5 har Kajsa sovit klart och gått till farmor. Men det blev väldigt tyst så jag hoppas hon somnade igen, det ska iallafall jag göra! Godnatt!

Hejdå Skutskär/Gävle

publicerat i Familj;

Nu drar vi äntligen upp till ringvattnet!

Knökfull bil och trötta ungar som vi hoppas ska sova så länge som möjligt under resan.

Kamera

publicerat i Allmänt;

Åååå va kul! Jag har vart och hämtat brorsans kamera som jag ska få låna över påsk. Gud vad jag ska fotografera!

Nu är jag ju visserligen totalt nybörjare på att fotografera med systemkamera men brorsan gick lite snabbt igenom "grunderna". Så vi får väl se hur det går.


Nu vet jag ju att det finns extremt mycket att lära och att man inte blir en bra fotograf bara för man har en bra kamera. Men nog ska jag väl kunna ta bättre bilder med den här än vad jag tar med min egen kamera som Kajsa har kört i vattenkokarn iallafall :)


En vacker dag när jag har ett jobb så ska jag unna mig en egen riktig kamera. Det är något jag verkligen längtar efter!
Men tills vidare får jag njuta av en påskhelg med en ordentlig kamera iallafall :)