Åter till verkligheten

publicerat i Familj;
Nu är jag hemma i Skutskär igen. Hemma i varma lägenheten. Kajsa har precis somnat och jag ska krypa till sängs nu.

Helgen har vart kanon. Plockat massor av hallon uppe i Bollnäs. Vart på loppis och fyndat lite också.
Kajsa sover så himla bra uppe i stugan där det är så svalt och skönt så det blev ingen trevlig omställning att komma hem till den här bastun. Längtar efter mitt hus nu! En månad kvar bara!

Men nu ska jag försöka få lite sömn för jag misstänker att Kajsa kommer vakna i natt, så det vore skönt om jag hunnit sova ett par timmar iallafall innan hon väcker mig.

Magen har förresten satt igång å växa ordentligt nu. Man märker nästan skillnad varje dag.

Godnatt!

Flyr till Bollnäs

publicerat i Familj;
Nu har jag fått nog! Kajsa håller på riva hela farmor och farfars hus. Så nu tar jag ungen och flyr till Bollnäs så mina svärföräldrar har något hus att komma hem till.
Kajsa har vart helt hopplös idag. Kastar saker, försöker slå sönder skålar och tallrikar, kryper in i diskmaskinen, klättrar ner i toalettstolen, springer ut på vägen och badar med kläderna på. Allt man inte får göra gör hon idag! Dessutom så slåss/rivs hon när jag säger åt henne.
Så nu bosätter vi oss i stugan i Bollnäs ett par dagar. Där ute i skogen finns det inte lika ömtåliga saker att slå sönder, ingen toalett att klättra ner i och ingen väg att springa ut på.Vi får se när jag vågar mig tillbaka till Skutskär. Kanske på Söndag? Vi får se när det blir. Resten av veckan ska jag sysselsätta mig med hallonplockning.
Som vanligt så blir bloggen lite tom tills jag kommer tillbaka. Men man vet aldrig...jag kanske stöter på en dator/iphone där uppe. Men tills dess: Ha en trevlig helg!

AC/DC-morgon

publicerat i Allmänt;
God morgon! Nu har vi vart vaken i ca 4 timmar här. Kajsa  Vi sitter just nu och tittar på ac/dc - live at river plate, och käkar isglass. I natt var det helt omöjligt att sova. Fan vad varmt det var. Hade lust att gå och lägga mig i källaren. Idag kommer jag antagligen gå runt här som nån zombie eftersom jag är så sjukt trött. Men så får det vara. Nu ska vi ut och leka, men först: