Tick tack...

publicerat i Allmänt;
Kan klockan gå eller!? Nu har jag vart till arbetsförmedlingen, shoppat lite på stan på rea (2 linnen åt mig och ett linne och en t-shirt till Kajsa)
Käkade även en hamburgare och när jag kom ut från mc donalds så träffade jag Malin. Mycket trevligt. Har knappt träffat henne på typ 5 år.

Men nu är jag tillbaka här hemma och väntar på att tiden ska gå. Har packat ett par säckar med kläder. Om ett tag, typ 15 minuter ska jag trampa iväg till dagis och hämta Kajsa. Sen efter det är det iallafall inte så lång tid kvar. Då ska vi cykla till huset och träffa hon vi köper av, sen vidare till banken för att göra klart allt. SEN kan vi ÄNTLIGEN  börja flytta.

Min huvuduppgift blir väl att stå och ge order och säga vart saker ska stå. Kan ju hjälpa till lite med att kånka också...typ som Lisa. Ta en blomkruka eller en kudde eller nåt annat som int väger nåt ;)
Barnmorskan har sagt åt mig att jag inte får bära tungt nu och att jag skulle ta det lugnt under flytten. Vi vill ju inte ha nån bebis redan nu, den får gärna stanna inne tills nästa år. Så det är bäst att jag tar det lugnt :)

Tiden står stilla!

publicerat i Allmänt;
Ååh jag blir galen! Bara för att jag längtar så sjukt mycket till klockan 15 så tar varje minut en timme idag.

Kajsa ska strax iväg till dagis...om ca 20 timmar (minuter).
Efter det ska jag till arbetsförmedlingen och få en underskrift på ett papper. Sen kanske jag avverkar ett par minuter på stan bara för att tiden ska gå också.

Just nu sitter jag och avverkar ett par minuter med det bästa bandet genom tiderna:Men trots att tiden går trögt så kan man inte vara annat än skitglad. Flytt till huset om några timmar, solen skiner och Iron Maidend dånar ur högtalarna! Kan inte bli bättre!!!