Världens bästa!

publicerat i Allmänt;
Nu var det himla gnälligt här. Men allt är inte bara elände. Innerst inne är jag ju jävligt glad! Jag har ju sån fantastisk familj! Och en av dessa fantastiska personer har gjort något stort idag! Hon har nämligen lärt sig cykla UTAN STÖDHJUL!
 
Jag tänkte skruva av dom för att låta henne prova, men jag var helt säker på att jag skulle behöva skruva dit dom igen. Men nejdå!  HEJDÅ STÖDHJUL VI SES ALDRIG MER tänkte Kajsa och trampade iväg som om hon aldrig gjort annat.
 
Lite vingligt går det ju, men hon cyklade iväg först kanske 3-4 meter innan hon ramlade, sen ca 15 meter. Och vips så trampade hon iväg nästan hela vägen hem till bästa kompisen på nästa gata utan att ramla. På hemvägen därifrån blev det en vurpa. Men då skrattade hon bara och tog nya tag!
 
Jag kunde aldrig tro att Kajsa skulle lära sig cykla på 10 minuter, men det kunde hon minsann. Hennes lilla 12" cykel var dock lite svår att svänga med. Den är så låg så tramporna tar i marken om man svänger för tvärt. Så vi spontanköpte en ny cykel åt fröken-fräken nu på kvällskvisten också. Den var istället lite stor så hon får väl växla lite mellan cyklarna nu i början.
 
Här en bild på Kajsa i full fart på nya cykeln:
 
 
 
 
 
 

Höstdepp?

publicerat i Allmänt, Träning;
Jag vet inte vad det är riktigt, men jag är fortfarande inge pigg. Inte direkt sjuk men ingen riktig gnista heller. Jag hade ju feber ett par dagar förra veckan eller när det nu var. Men nu är det ju inget sånt längre, men ändå känner jag mig hängig.
 
Kan det helt enkelt vara så att jag lider av det där som alla brukar prata om när det blir höst: att man blir så nere p.g.a. väder och mörker? Jag brukar ju inte ogilla hösten, men i år kanske jag gör det fast jag inte ens är medveten om det? Eller är jag fortfarande lite sjuk? Eller har jag bara blivit en lat och sur gammal kärring som bara gnäller och känner efter för mycket?
 
Nåja, oavsett vad det beror på så får det vara nog med nu. Blir det inte bättre av sig själv så får jag väl göra nåt så det blir bättre. Kanske är det bara en ond cirkel också. Orkar inte träna för att jag är trött, och är trött för att jag inte orkar träna.
 
Imorgonbitti åker jag iväg och jobbar i Bollnäs igen och kommer inte hem förrän mitt i natten men på Lördag är jag ledig. Då får jag ta i med drastiska åtgärder för att vända på den här skiten!
 
 
 
 
 
 
 

Inte skitpigg

publicerat i Allmänt;
Idag är jag jävligt trött. Kan inte sätta fingret riktigt på vad som är fel. Men nånting är det. 
I flera veckor har jag gått och vänta på en riktig jävla asförkylning som har hängt i luften...har det känts som, men det blir ju inget av den verkar det som. Istället får jag gå här och bara känna mig så här som nu...i allmänt risigt skick men ändå inget direkt fel. 

Jag har inte ens lust att gå och träna. Det enda jag vill göra är att gå i ide och vakna som en ny människa när jag är piggare igen. 

Jag skulle föredra hög feber eller magsjuka före det här för det är ju över på ett par dagar. Den här ognistan eller vad man nu vill kalla mitt tillstånd är ju så jäkla seg!