Mannen under trappan

publicerat i Film & Musik;
Har precis börjat kolla på en svensk serie i 4 delar. Mannen under trappan.
Har sett första avsnittet nu. Den verkar lite kul faktiskt. Jäkligt konstig, men jag brukar ju gilla konstigt.
Det handlar iallafall om en familj som köper ett hus ute på landet. Och en natt upptäcker pappan i familjen en skitig liten gubbe som påstår att han bor där.
Går att läsa lite mer om serien här.

Det roligaste med serien är att den är inspelad i Bollnäs. Dom åker även förbi våran stuga i en scen. Man ser visserligen inte stuga direkt men vägen där och samma fina utsikt som vi har i stugan.
Ska bli intressant att se nästa avsnitt iallafall.
Den är ju inte direkt läskig EGENTLIGEN, men jag hoppade till bra många gånger ändå. Men ja...jag tycker ju det är läskigt att titta på Disneys Skönheten och Odjuret ibland så...

Nu är det iallafall sovdax. Imorgon tänkte jag att det skulle bli en till bra dag!

30 September 2010 = En bra dag

publicerat i Allmänt;
Nu är jag hemkommen från Valbo. Kajsa har precis somnat och jag som var lite sugen på nåt att käka på har precis klämmt i mig en morot i brist på annat. Orkar inte stå och laga mat så här sent å brödet var slut.

Dagen började ju som ni vet med Maiden-biljettsläpp. Jag fick mina biljetter så jag är självklart mycket nöjd.
Sen åkte Kajsa och jag ut till Valbo för att leka med Maja och Ruben. Så där har vi varit nästan hela dagen. Ruben blir så stor. Och vilket charmtroll han är.
Jag har ätit Majsas skitgoda paj och hembakade kanelbullar. Så det finns absolut ingenting att klaga på. Majas lillasyster var också där. Och deras far ett tag också. Och Niklas och Magnus ett tag på slutet. Och hunden Bruno också så klart. Så hemma hos Maja var det fullt hus hela dagen.

Imorgon är Magnus ledig igen, som han alltid är Fredagen innan jag jobbar. Då blir det nog en städförmiddag. Sen vad det blir på eftermiddagen vet jag inte. Men vi ska inte bara sitta inne iallafall. Nånting ska vi minsann hitta på!

Nu ska jag kika på nåt på tv eller nåt tror jag.

Ut på äventyr

publicerat i Allmänt;
Sådär ja. Nu har Kajsa käkat lunch så nu ska vi gå ner i förrådet och hämta åkpåse åt Kajsa. Sen drar vi iväg till Valbo en sväng. Ska hälsa på Maja och Ruben.
Förhoppningsvis somnar Kajsa på vägen dit så hon får sova lite idag. För när vi väl är där är ju allt så spännande så hon inte tar sig tid att sova.
Men som sagt, först ner i källarn! Hejsvejs!