Bra dag!

publicerat i Allmänt;
Idag har Kajsa och jag vart hos hennes mormor och morfar hela dagen. Fram till nyss då jag, Kajsa och hennes morfar åkte och handlade.
Nu ligger Kajsa och sover. Hon var väldigt trött efter allt bus hon gjort idag.

Idag fick vi förresten dagiserbjudande. Så Kajsa börjar alltså den 10 Januari på Trillingboda förskola, avdelning Mumindalen.
Så nu börjar det pirra i magen på mamma-Linnis kan jag tala om. Att min lilla prinsessa ska bli en stor tjej och börja på dagis. Kan inte förstå det riktigt!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite innan det är sovdags.
För imorgon lär jag packa hela dagen tror jag...eftersom det inte blev nånting vettigt gjort idag förutom massa bus och lek.

Kallt!

publicerat i Allmänt;
Det sägs att det ska vara kallt ute idag. Själv har jag varken vart ut och kännt efter eller ens tittat på termometern. Jag ska inte utanför dörren förän ikväll så för mig får det vara hur kallt det vill under dagen idag.

Sitter och försöker få i Kajsa lite gröt men det går inge vidare, men smörgåsen verkar gå ner iallafall.
Sen efter frukosten ska vi göra ett ryck och bli klar med packningen i köket. Tänkte endast lämna ett varsitt glas, tallrik, bestick och kastrull/stekpanna. Resten ska ner i lådor.
Ikväll får vi förhoppningsvis nyckeln. Beror på vilken tid den måste hämtas. Är ju inte jättesugen på att knata till bussen på söder om det är så kallt som det sägs.

Snart December :)

publicerat i Allmänt;
Snart är det December. Inte långt kvar till jul. Efter helgen när flytten är avklarad måste jag nog börja köpa lite julklappar.
Lite sugen på att köpa en Talkink Murloc åt Kajsa :)
Längtar så mycket tills jag kan göra litejulfint...i nya lägenheten. Så mysigt med ljusstakar, julgardiner och allt annat fint som ska fram.

Imorgon blir det mera packning. Men nu blir det lite bokläsning i sängen ett tag. Har inte så mycket kvar nu på Harry Potter och hemligheternas kammare :)