Ny vecka, nya möjligheter...eller hur var det?

publicerat i Allmänt, Familj, I köket, Träning;
Måndagen den sista Mars. Solen skiner och jag vaknar upp på ett strålande humör.  Men redan innan lunch är det goda humöret ett minne blott. 

Jag började dagen med frukost med ungarna, träning och skickade iväg en beställning till gymgrossisten. Kanondag så långt! Men sen spårade det ur.

Telefonsamtal till a-kassan. Eller ja, samtalet bestod ju till 95% av att sitta i köjäveln, sen när man väl kom fram så blev man inte mycket klokare av det heller. 

Pang poff där var humöret i botten. Men inte nog med det så hade lille herrn i huset (Arvid) slaskat ner halva huset under tiden jag satt i telefon. Yoghurt över hela honom + halva köksgolvet. Saft över andra halvan av köksgolvet, smulat korvbröd i soffan och tuggat/utspottat äpple i vardagsrumsmattan. Som tur är så kan den där lille herrn glittra med sina ögon så man glömmer bort att bli arg, iallafall litegrann.

Efter att jag tagit reda på kaoset i köket har vi nu hunnit käka en riktigt smarrig lunch så nu ska jag lägga Arvid. Sen när han har somnat får jag ta reda på kaoset i resten av huset. 







Jag är så jävla snygg...

publicerat i Allmänt, Träning;
...i håret nu! Fan vad jag älskar att vara rödhårig!

Ja jag vet, ett jävla tjat om mitt hår nu, men vafan! Jag har ju int vart röd på ett helt år nu så det var jävligt efterlängtat. 


Nej nu ska jag lägga av med att beundra barret ett tag och koncentrera mig på träningen istället. Axlar står på schemat!