12 timmar kvar!

publicerat i Graviditet;
Nu är det bara knappt 12 timmar kvar tills bebisen är välkommen ut. Igårkväll gjorde det så ont ett tag att jag trodde det började bli dags. Men efter en tallrik fruktsallad och lite vila så lugnade det ner sig.
Idag har det varit lugnt.

Men framåt kvällen så får jag väl börja anstränga mig lite så bebisen vill komma i natt. Undra vad man ska hitta på för att sätta igång värkarna? Man har ju läst så himla mycket olika knep. Men på mig värkar det som att en rask promenad är det bästa. Eller att spela kort. På julafton fick jag rejäla förvärkar av att spela kort, antagligen för att jag satt så framåtlutat. Så vi får se.
Men vi får väl ta en rask promenad ikväll och titta på fyrverkerier så får vi se om det händer nåt.
Vore ju himla skoj om han kommer inatt (efter 12 så klart)

2 dagar kvar

publicerat i Graviditet;
Usch jag står inte ut! 2 dagar kvar! 2 LÅÅÅÅNGA LÅÅÅNGA DAGAR!
Tänk vad skönt att sövas ner tills det är dags istället för att gå här och ha ont i hela kroppen. :(

Badat

publicerat i Allmänt;
Idag har tjockis-Linnea verkligen vart aktiv. Jag, Magnus och Kajsa har vart på Fjärran Höjder och badat. Kajsa tyckte så klart att det var jättekul och jag tyckte att det var jättekul att se henne ha så roligt. Så hela familjen är mycket nöjd efter den här dagen.

Det blev dock lite jobbigt efter ett tag så i slutet satt jag bara och tittade på när Magnus och Kajsa badade.

Men en tur dit var precis vad vi behövde. Dagen gick lite fortare då. Sista dagarna nu har gått så sjukt sakta så varje dag känns som en vecka. Men nu är det inte långt kvar tills 2012. Bara att bita ihop nu!