Det börjar bli dags!

publicerat i Allmänt, Träning;
Det börjar bli barmark och till och med blommorna börjar titta fram.

Allt talar för att det börjar bli dags att dra igång löpträningen. Allt utom mitt knä. Det har inte blivit bättre. Tvärtom. Idag har jag till och med haft ont på jobbet bara av att stå. Inte jätteont, men jag har känt det titt som tätt iallafall.
 
Men det gör faktiskt mindre ont när jag rör mig så det kanske funkar att springa ändå.  Är ju så sugen!
 
Fyfan vad härligt med vår!
 
 

Kropp som en 16 åring?

publicerat i Allmänt;
Måste väl erkänna att man blir ganska nöjd när man kommer i brallorna man hade på skolavslutningen när man slutade 9an. Det fanns till och med lite plats kvar.
 
 
En sak som däremot inte är lika kul att erkänna är att jag är sjukt dålig på att sortera ur gammalt skit man inte använder. Brallorna till exempel. Dom har bara legat orörda i 12 år. :)
 
Men nu i helgen har jag färdigställt (nästan) våran klädkammare som vart under renovering i ett år. Så när jag började riva och rensa bland kläderna så kunde sådana där överraskningar dyka upp.

Framsteg i träningen

publicerat i Allmänt, Träning;
Sista veckan, eller ja, förra veckan började det väl lite till och med. Flytet och styrkan i tränngen alltså! Jag börjar göra framsteg.
 
Nu sista passen har gått så otroligt bra.  Senaste benpasset var årets bästa benpass. Tråkigt nog så har jag kännt av knät resten av veckan, men jag håller tummarna för att det är nåt övergående för jag kände ingenting alls under träningspasset. Tvärtom, då kändes det ovanligt bra.
 
Bröst och tricepspasset i Onsdags gick också skitbra. Man vågade fläska på lite med vikterna och man kände att det funkade.
 
Och sedan ikväll. Vi köttade som faan. Biceps gick sjukt bra. Det måste vart bästa bicepspasset hittills. Vart kom energin ifrån? Var det den där limpan som Arvid och jag nästan klämt i oss idag som gjorde susen? ;) Eller har nötandet helt enkelt gett resultat?! Förhoppningsvis är det det sistnämnda, annars kommer jag svulla limpa varje dag, och då lär jag ju inte direkt bli av med dom där kilona som smygit sig på det senaste året.

Men man får sådana lyckorus när träningen går framåt. Nu ligger jag och bara längtar efter att träna igen!
 
Bild tagen för nån vecka sedan, då jag fortfarande var rödhårig.