40 grader

publicerat i Familj;
Min lilla sessa har 40 graders feber. Första gången hon har så här hög feber. Just nu ligger hon här bakom mig på min säng och sover...och snuttar på sin dock-nappflaska. Den är tydligen jättegod att dricka ur. Så bara för att hon är så dålig nu så får hon väl dricka ur den då.
Läskigt med så här hög feber. Hon tog även alvedon för mindre än 4 timmar sedan så febern kommer säkert stiga ännu mer innan kvällen är slut.

Nej ska jag lägga lillstumpan i sägen så hon får sova ordentligt. Imorgon ska vi till sjukhuset för provtagning, men jag vet inte, dom kanske inte vill ta blodprov på henne om hon har sån här hög feber. Hoppas iallafall att det är bättre imorgon. Och att hon får sova ordentligt i natt.

Sjuk flicka igen

publicerat i Allmänt;
Kajsa har fått feber. Typiskt. En vecka hann hon vara frisk. Hoppas det här går över snabbt iallafall. Just nu sover hon och jag kikar på film och dricker jordgubbssaft.

Får se ikväll hur det blir...om jag tränar eller inte.

Träningen sög!

publicerat i Träning;
Ja vad mer kan man säga? Var så jävla tråkigt att träna idag. Lina hade behövts mer än någonsin. Nån som pushar lite. Man kände sig bara klen och jävlig och vägen tillbaka till att bli någorlunda stark igen kändes fruktansvärt lång.
Jag som trodde Axlar/biceps skulle bli roligast nästan. I helvete heller. Det är ju tydligen axlarna som fått lidit mest av att inte tränats på 2,5 år. Jag var så vidrigt klen idag att jag helst bara skulle vilja gå och gräva ner mig nånstans och inte komma fram förän någon ger mig ett par nya starka axlar.

Men det funkar ju tyvärr inte så. Enda sättet är att träna ännu hårdare. Men då måste man få klaga av sig ibland också när det känns tungt. Som nu.
Nästa gång är det ben som står på schemat tror jag. Även om jag är fruktansvärt klen där också så är det iallafall lite roligare att träna när man inte är i form. Man märker inte av klenheten lika tydligt då.