Härlig dag

publicerat i Allmänt;
Ååå vad varmt och skönt det vart ute idag. Imorse sov Kajsa och jag lite för länge, så vi bad Lina att skjutsa oss till sjukhuset...i våran Opel. Självklart fick vi inte igång den (batteriet) så det var bara att skynda till bussen istället.
Sen tog vi en promenad hemåt, då ringde Maja som också ville promenera lite med hundarna. Så Lina jag och Kajsa gick dit och åt saft och bullar, sen gick vi ut allihopa.

När jag gick hem så var det ännu varmare ute, så då gick jag i linne. Hur underbart som helst!
Sen gick Anders, Lina, Lasse, Lisa och jag ner på stan för att kika om det fanns några gratis Beck-biljetter kvar på filmstaden. Men det fanns de så klart inte.

Nu sitter jag själv här hemma (Kajsa sover och Magnus är hos Johan) och njuter av lugnet och Trocaderon. Kajsa somnade ganska snabbt idag :)

Imorgon är det sista April. Då ska vi först handla, sen på eftermiddagen/kvällen åker vi till stugan. Det ska bli mysigt. Hoppas vädret är fint så kan vi grilla å snickra å lite sånt. Så vi blir väl där hela helgen tror och hoppas jag.

Nu har jag snackat med far min om att låna släp av mina svärföräldrar så vi kan frakta upp nya golvet till vårt rum i stugan. Stackars Magnus som bara får flänga runt på sin lediga dag. Men så är det när man har familj. Bara att vänja sig :)


Filmkväll

publicerat i Allmänt;
Sådär ja, nu har jag kollat på nya Wallander-filmen. Den var väl sådär. Inte en av de bättre, men som vanligt sevärd.
Va på stan en sväng med Kajsa och min mor idag. Tänkte köpa bikini, men de blev inget. Blev inte så där riktigt 100% nöjd. Men jag får leta vidare...eller träna så dom sitter bättre.

Efter rundan på stan så gick vi hem till mor och far och kikade på film på tv 1000. Först var det Hot Chick, sen Tillsammans. Tillsammans är ju lika underbar film varje gång man ser den. Man blir så glad  av den. Speciellt i slutet när Birger är med och spelar fotboll. Man blir så glad för hans skull på något sett.

Kajsa ville inte sova ikväll igen (som vanligt nu för tiden) så hon och jag tog en promenad i vagnen. Till slut så somnade hon då iallafall, så jag kunde gå hem och lägga henne i sängen.

Imorgon blir det en stressig dag IGEN. Återigen till Sjukhuset (var ju där idag också) Kajsas fot ska kikas lite på.  Sen hem, städa/diska å sånt trök, sen ner på stan innnan kl 17 eller när det nu är filmstaden öppnar. Hoppas på att få tag på biljetter till förhandsvisningen av nya Beck-filmen.  Men nu ska jag göra ren katternas skitlåda, sen är det sovdax. Godnatt

Grinig Mamma

publicerat i Allmänt;
Nu har Kajsa varit grinig hela dagen. Så nu är jag lite grinig känns det som. Kajsa har precis somnat...kl är 22.40. Jag är verkligen helt slut efter den här dagen. Inte blir det bättre av att vi ska upp tidigt imorgon heller. Kl 08.00 ska vi till sjukhuset med Kajsis och få en ny sko. Hoppas verkligen att Kajsa är på bättre humör imorgon.
Men till och från har hon vart skitglad. På affärn till exempel. Så jag tänkte lägga upp några bilder från när vi var på väg till affärn när Kajsa var så snäll.

Nej nu ska jag sitta här och slappna av i 5-10 minuter innan  jag också måste sova. Sitter och avnjuter ett fantastiskt gott glas Påskmust. Underbart :D