Nytt träningsschema

publicerat i Träning;
Nu har jag suttit och knåpat ihop mitt nya träningsschema. Var ju tvungen att ändra lite eftersom jag måste få in min nya hobby också. Så från och med nu så blir det tre dagar styrka i veckan. Hoppas det här kommer funka bra. Det blir ingen vila innan helgen, men det ska nog gå bra.
 
Så här ser det ut iallafall:
 
 
Den här veckan kommer så klart träningen se lite annorlunda ut eftersom Måndag/Tisdag försvann. Så ikväll blir det nog lite Rygg, Mage, biceps för det var längst sen. Sen kanske ben på Fredag och Bröst, axlar, triceps på Lördag eller nåt sånt?!

Nåt katten släpat in

publicerat i Träning;

Jag har inte så ont i min lilltå längre. Faktum är att jag knappt känner nånting alls i den nu. Däremot så ser den ju ut som nåt som katten släpat in.

Jg måste nog ta mig till farbror doktorn snart. Men det är inte så lätt när man har ungarna hemma. Dom är ju så klart viktigare än min vänstra lilltå.

Kajsa som är sjuk nu kan man ju inte släpa med till hälsocentralen. Och inte kan jag ordna med barnvakt. "Hej vill du passa mina barn som har magsjuka?"

Nej jag tror inte det. Min tå får så lov att vänta till nästa vecka eller nåt. Om den finns kvar då. Vem vet, den kanske har ruttnat bort då.

Den ser verkligen hemsk ut så det blir inga tåbilder. Jag skonar er från att slippa se på eländet. Men jag skojar inte när jag säger att den ser ut som nåt katter dragit in. Usch!!!

MMA

publicerat i Träning;
Nyss hemkommen från första träningen. Och JA, detta var något för mig! Jag kan härmed meddela att boxning/mma är min nya grej! :)
Jag som gått och grubblat i flera år och inte vågat ta mig iväg och testa. Nu när jag väl gjorde det kan jag inte förstå varför jag skjutit på det så länge. Så jäkla kul!
 
Jag visste ju innan att det som är och kommer att vara det tuffaste för mig är just att vara nybörjare och sämst. Jag hatar att vara sämst!  Därför gör jag sällan saker som jag vet att jag är riktigt dålig på. Men i det här fallet har jag ju inget val. Jag vill ju verkligen, men jag har aldrig hållt på med någon form av kampsport tidigare så självklart kommer jag att vara sämst ett tag. Men det får jag leva med. Träna träna träna så blir jag väl förhoppningsvis bättre.
 
I början av träningspasset var det riktigt jobbigt...alltså psykiskt jobbigt. Massa folk som satt och kollade och jag kände verkligen att jag såg ut som nån fool där jag höll på. Armar och ben ville inte sammarbeta så man kände sig bara jävligt dum. Men efter ett tag kunde jag släppa alla sånna där tankar och då gick det bättre.
 
En sak som jag upptäckte är att friidrotts-Linnea och kampsports-Linnea aldrig kommer att kunna gå riktigt hand i hand. I alla friidrottsgrenar så ska man "öppna upp" kroppen men som kampsportare ska man "stänga kroppen" så motståndaren inte kommer åt att slå och sparka nånstans. Det kan bli klurigt att avvänja, men som sagt...öva öva öva!
 
 
Men det var iallafall jävligt kul och det här var definitivt inte det sista Skutskärs kampsportsklubb ser av mig :)