Världens bästa!

publicerat i Allmänt;
Nu var det himla gnälligt här. Men allt är inte bara elände. Innerst inne är jag ju jävligt glad! Jag har ju sån fantastisk familj! Och en av dessa fantastiska personer har gjort något stort idag! Hon har nämligen lärt sig cykla UTAN STÖDHJUL!
 
Jag tänkte skruva av dom för att låta henne prova, men jag var helt säker på att jag skulle behöva skruva dit dom igen. Men nejdå!  HEJDÅ STÖDHJUL VI SES ALDRIG MER tänkte Kajsa och trampade iväg som om hon aldrig gjort annat.
 
Lite vingligt går det ju, men hon cyklade iväg först kanske 3-4 meter innan hon ramlade, sen ca 15 meter. Och vips så trampade hon iväg nästan hela vägen hem till bästa kompisen på nästa gata utan att ramla. På hemvägen därifrån blev det en vurpa. Men då skrattade hon bara och tog nya tag!
 
Jag kunde aldrig tro att Kajsa skulle lära sig cykla på 10 minuter, men det kunde hon minsann. Hennes lilla 12" cykel var dock lite svår att svänga med. Den är så låg så tramporna tar i marken om man svänger för tvärt. Så vi spontanköpte en ny cykel åt fröken-fräken nu på kvällskvisten också. Den var istället lite stor så hon får väl växla lite mellan cyklarna nu i början.
 
Här en bild på Kajsa i full fart på nya cykeln: