Fixar för fest

publicerat i Allmänt;
Tjo! Nu för tiden brukar ju jag somna runt kl 20 på kvällarna. Men igår satt jag uppe och sydde gardiner tills klockan nästan var 12 på natten. Ändå är jag redan vaken och har hållt på grejat här hemma i snart en timme. Måste ju hinna få undan lite grejer här hemma eftersom det blir inflyttningsfest ikväll.

Dagen till ära så har jag till och med köpt nya kläder. En mammaklänning/tunika. Jag som trodde jag skulle kunna ha mina vanliga tröjor och bara köpa mammabrallor. Men nu börjar det bli så att tröjorna bara når över halva magen. Så jag unnade mig den där för 149:-  :) Jag har inte testat den än så vi får se hur den ser ut på. Kanske ser jag ut som en hög med skit med den. Men då får jag väl göra det. Det är ändå bara Bergqvistarna, Wahlmännen och några till som kommer på festen ikväll så dom flesta är van att se mig som en hög med skit. Inte sjutton behöver jag va så snygg för t.ex. Esbjörn. Han som rantar runt i kalsongerna jämt när man hälsar på honom :)

Men det är ju alltid lite kul att försöka fixa till sig lite när det är partaj, men nu känns det ganska hopplöst. Håret skulle behöva en färgning och midjemåttet skulle väl vart typ en halvmeter kortare för att det ens skulle vara värt att tänka på.
Snygg får jag vara nästa år. Och då jävlar!

Längtar efter gymmet!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Alva:

Hoppas han klär på sig mer ikväll... :) Skulle också vilja komma och se hur ni har det , men vi får ta det en annan gång! Ha det så kul!

2:a kommentar, skriven , av Lia:

Va kul med inflyttningsfest!

Förresten, jag har precis samma problem Linnea- att hitta plagg som sitter bra över magen. Mina gamla växer jag ur mer och mer för varje vecka. Var hittade du tunika i mamma-format? Jag tycker nämligen att det är jättesvårt att hitta mammakläder både i Valbo och i Gävle.

Ha så kul ikväll!

Kram Lia

Kommentera inlägget här :