Ensamhet, vintertid och feberyra

publicerat i Allmänt;
Å vad härligt jag har det! Dottern sover, maken sitter och smådricker lite öl hos Ekens och jag sitter hemma och dricker Icas Lime-läsk och spelar wow. så lugnt och skönt!
Inatt ska man ju tydligen ställa om klockorna också. Jag är inte så bra på att tänka ibland så jag har lite svårt för att tänka rätt med sånt där med sommartid och vintertid. men och jag har förstått rätt nu så tjänar jag alltså en timmes sömn inatt. Alltså att jag börjar jobba en timme senare!? Härligt iallafall. Om det är så och inte tvärtom. Får ringa och fråga pappa. Säkrast de så jag inte kommer för sent till jobbet...eller för tidigt så jag utlöser larmet. Det har hänt några gånger förut.


Men värst var det en gång när jag var sjuk, hade lite feber och så och feberyrade. Då satte jag mig på cykeln och trampade iväg till jobbet för att jag trodde att jag hade sovit över. Men när jag var ungefär vid polishuset så upptäckte jag att jag ite alls hade sovit över, för klockan var bara 1 på natten. Så det var bara att krypa i säng igen och sova vidare. Kan tillägga att jag inte mådde nå vidare när jag vaknade dagen efter. Feber, trött och allmänt virrig och visste knappt om det var natt eller dag. Men det var ett par år sedan nu och den tabben ska jag inte göra om, nu ska jag njuta av min ovanligt bra dator och wow. :)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Robert:

hehe kör hårt med wow-spelandet :)

Vad ska du göra idag? Kram

2:a kommentar, skriven , av alexandra:

Jag har ett jätte bra knep för att veta hr man skaställa klockan!

Tänk såhär: sommar tid, man ställer fram utemöblerna, alltså fram en timme. Vintertid, man ställer tillbaka utemöblerna, tillbaka en timme =)

Annars hade jag aldrig haft koll!

Kommentera inlägget här :